Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Slide

Mijn vertaling
is dringend

U weet binnen een paar uren hoeveel uw vertaling gaat kosten en wanneer wij ze kunnen leveren. fondo slider fondo slider

Dringende vertaling.

Onze huidige manier van communiceren via internet zorgt ervoor dat alles veel sneller gaat

Hoewel de administratie over het algemeen heel langzaam werkt, zijn mensen toch ongeduldig en willen graag meteen antwoord op hun e-mail bericht. Wij proberen dan ook meteen te reageren op elke aanvraag die bij ons binnenkomt. Gewoonlijk weet u binnen een paar uren hoeveel uw vertaling gaat kosten en wanneer wij ze kunnen leveren.

Dringende Spaanse vertaling

Is snelheid strijdig met kwaliteit?

U moet wel rekening houden met het feit dat snelheid dikwijls strijdig is met kwaliteit. Waarom? Omdat ons vertaalwerk gedaan wordt door mensen en niet door robots of computers. Er bestaan tal van automatische vertaalsystemen, u hoeft maar op internet te gaan en u krijgt uw tekst snel en bovendien ook gratis in de taal van uw keuze. Maar u moet wel weten dat een taal de hersenkronkels van mensen volgt en heel moeilijk te programmeren blijft. Vandaar dan ook sommige hilarische slogans of ronduit onbegrijpelijke handleidingen die het resultaat zijn van computervertalingen.

In ons Spaans Vertaalatelier gaat het er anders aan toe

wij gebruiken geen automatische vertaalsystemen maar elke tekst wordt geanalyseerd en vertaald door de meest aangewezen vertaler, afhankelijk van het thema.

Wanneer de vertaling klaar is, wordt de tekst grondig nagekeken vooraleer hij aan de klant wordt geleverd. Dit vraagt tijd.

We houden ons aan de deadline

Wij proberen onze deadlines zo strak mogelijk te houden en als het ons écht niet lukt, dan zeggen we dat, zodat u kunt beslissen of u de vertaling bestelt of niet. We zijn er ons sterk van bewust dat klanten soms afspraken hebben bij de notaris of met een ambtenaar op een bepaalde dag en uur en dat de vertaling er moet zijn! Wacht dus niet te lang met uw bestelling want u bent niet onze enige klant!

Dringende vertaling

Vrijblijvend informatie.