Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Slide

Vertalers
Spaans

Dankzij het rechtstreekse contact met de klant, zonder tussenpersonen, kunnen we rekening houden met alle wensen en noden. fondo slider fondo slider

Beëdigd vertaler Spaans.

Wie we zijn en hoe we u helpen in het Spaans
Ons verhaal

Spaans vertaalatelier, dat is mijn initiatief, Helena Staels. Spanje en de Spaanse taal nemen al meer dan de helft van mijn leven in. Net als vertalen, want sinds 1988 werk ik als professioneel beëdigd vertaler in Spanje, vooral op de Spaanse markt maar de Nederlandstalige klanten kunnen ook hier terecht om op een snelle en eenvoudige manier goed geschreven teksten in correct Spaans te ontvangen. Snel en correct, want er zijn geen tussenpersonen, waardoor ook de kostprijs in de hand wordt gehouden.

Rechtstreeks contact met de klant

Taal is cultuur en is vooral een communicatiemiddel. In elk land wordt op een bepaalde manier gecommuniceerd, heerst een gangbare stijl en protocol. Dat is ook te zien in teksten en vaak lees ik fragmenten die duidelijk slecht of verkeerd vertaald werden omdat de vertaler wel native Spaans is maar niet helemaal snapt wat een Nederlandstalige klant wenst over te brengen bij het Spaanse publiek.
Dankzij het rechtstreekse contact met de klant, zonder tussenpersonen, kunnen we rekening houden met alle wensen en noden, met de eigen stijl of woordgebruik van elke persoon, van elk bedrijf.
Het Spaans vertaalatelier staat voor u open.

Vrijblijvend informatie.