Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Slide

Mijn website
in het spaans

Een website maken en online zetten is een groot en belangrijk werk. Als u internationaal handelt, komt daarbij nog dat uw site meertalig moet zijn. fondo slider fondo slider

Website in het Spaans.

Teksten voor een website schrijven of vertalen, is een specialistische bezigheid.

Er moet niet alleen duidelijk worden wat uw activiteit is, maar uw site moet ook technisch in orde zijn, zodat u bij browsers een mooie ranking krijgt. Hiervoor zijn behalve alle andere technische voorwaarden, keywords heel belangrijk. Wij houden hiermee rekening bij het vertalen van uw site.

Websites vertalen op een doeltreffende manier

Het op een doeltreffende manier vertalen van websites vergt niet alleen een perfecte talenkennis maar ook een grondige kennis van de realiteit van het land waar de taal wordt gesproken. De vertalers van ons Spaans vertaalatelier weten goed hoe Spaanstalige personen op internet zoeken. Ze weten welke woorden het meeste gebruikt worden of hoe mensen hun zoektocht op het web organiseren.

U krijgt van ons teksten die klaar
zijn om te worden gepubliceerd.

Uw webmaster kan ook bij ons terecht voor de nodige hulp of uitleg want hij weet niet altijd waar elke tekst hoort. Wij helpen hierbij en u hoeft zich helemaal niet te bekommeren om de kwaliteit van het eindresultaat. Wij zorgen ervoor dat alles foutloos op het web staat.

Vrijblijvend informatie.